Post Image

BYE-BYE HIPSTER, HELLO YUCCIE!

Posted By Man In The Mirror / 2015-06-11 / 0 Comments

A lényeg: a szakáll hivatalosan is halott! – szögezte le tegnapi posztjában a Mashable.com szerzője. Márpedig, ha ők valamire azt mondják, hogy többé nem cool, akkor az úgy is van.

Az írás tanulsága szerint a New York-i menő arcok megelégelték, hogy már nem menő arcok szakállal, hiszen mindenki szakállas körülöttük (amit egyébként a divatházak is mind nyomatékosabban jeleztek a modellügynökök felé).

Hiába minden küzdelem, az iPhone, a bringa és a szakáll együttese már kevés volt ahhoz, hogy meghatározzák magukat. Valami új kellett, és ez jelentette a Balkán-style vesztét. A legmenőbb arcok tehát megszabadultak a szakállaktól (ami gyakran olyan koszos volt, mint egy nyilvános wc), lecserélték a kinyúlt pólót és hipster helyett új nevet  találtak maguknak. Ők lettek a Yuccie-k!

A (stílus)forradalom persze véráldozatokkal jár,  Joel Alexander modell például 8000 lelkes követőjét vesztette el az Instagramon, miután szakálltalanított képet posztolt magáról. De mit lehet tenni, ha az új férfiideál tiszta, minimál és jól ápolt. A szakállnak helye nincs! A poszt-hippi korszaknak annyi.

A mai menő fickó nem a világ ellen harcol, sokkal inkább önmagáért, kreatív és tevékeny, mellesleg nem rest az arcbőrével is foglalkozni – mondják a szakértők. Új korszak kezdődött… 

Végre, végre, valahára!!!

- (n)Ő mondja

 

BYE-BYE HIPSTER, HELLO YUCCIE! 5.00/5 (100.00%) 6 votes

Related Posts