ELJÖTT SZŐRTELEN FÉRFILÁB DIVATJA!

Posted By Man In The Mirror / 2015-07-23 / 0 Comments

Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy vannak pasik, akik szükségből nyúlnak a borotvához odalent, de azt nem gondoltuk volna, hogy ebből trend is lesz. Olyannyira, hogy az amerikai MH magazin internetes kutatásából kiderült, a lábszőrükkel foglalkozó férfiak száma elérte a természetes állapot híveinek számát.

A férfiak többsége persze nem teljesen borotválja a lábát, de több mint 33 százaléka elismerte, hogy minimum trimmeli! (Remek eszközei vannak erre a Philips-nek, amelyek kimondottan a test szőrtelenítésére lettek kifejlesztve. A cuccaikat itt találod.) 15 százalék pedig a teljes csupaszságra esküszik odalent is.

Természetesen a nőket is megkérdezték a fenti témában, a hölgyek 30 százaléka szereti, ha ápolt a pasi lábszőre, 22 százalék pedig egyenesen a polírozott férfi lábszárra gerjed. Kellően nagy tehát a motiváció, hogy mi is belevágjunk a kísérletbe. A legfontosabb tudnivalókat összeszedtük, így vágj bele a lábszárad ápolásába!

Több módszer is a rendelkezésre áll, a legradikálisabb, egyben a leghatékonyabb is a gyantázás. Számos kozmetikában elvégzik a kissé fájdalmas beavatkozást, ami azonban hetekre sima bőrfelületet garantál. Valamivel drágább mint, ha nőknek csinálják, de így is ki lehet hozni a dolgot lábanként 5000-10 000 forintból. Az egész egy-, másfél óra alatt megvan, tartós és látványos az eredmény. Ja, és nem ciki gyantáztatni!

Az alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkezőknek ott a jól bevált borotva. Az eljárás nem túl bonyolult bár a hosszabb szálakon több körben kell átmenni, hogy sima legyen a végén a felület. Használj borotvahabot és alulról, a boka irányából felfelé haladva szabadítsd meg magadat a lábbundádtól. A térdei legyenek megfeszítve, ezzel elkerülheted a bőr megsebzését is. A manőver végén vízzel öblítsd le a borotvált bőrfelületet majd hidratáló krémmel alaposan kend be a ragyogóan sima lábszáraidat és combjaidat. A borotválkozás előnyei vitathatatlanok, gyors, bárhol elvégezhető és fájdalommentes. Igaz, a tuti eredményért gyakran kell elvonulnod a fürdőbe.

De vajon mi a helyzet a szőrtelenítő krémekkel? Nos a tapasztalatok azt mutatják, hogy a pasiknak nem igazán jönnek be. Talán a férfiak erősebb szőrzete miatt, de akik kipróbálták már ezeket a krémeket állítják, nem feleltek meg a hozzájuk fűzött reményeknek. A pihék ellen hatásosan bevethetőek, de a férfias szőrzettel nem igazán bírnak. 

+1 
Ha tetováltatni készülsz, feltétlenül borotválj előtte! A tetkóművész nagyon hálás lesz neked, ráadásul hamarabb el is készülsz majd, mintha szőrrel borítva érkeznél a szalonba!

Foto: pinterest.com

 

 

ELJÖTT SZŐRTELEN FÉRFILÁB DIVATJA! 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Related Posts